Werkwijzers

STECR werkt sinds 2001 met een groot aantal professionals aan de STECR Werkwijzers. Inmiddels vinden de werkwijzers steeds meer hun ingang in de dagelijkse praktijk van verschillende professionals in de sociale zekerheid en zorg. Arbeidsdeskundigen, bedrijfs- en verzekeringsartsen, Juristen, HRM’ers, mediators, enz. Deze professionals zijn onder andere werkzaam bij of voor arbodiensten, zorginstellingen, gemeenten, UWV, zorg en inkomensverzekeraars en re-integratie-bedrijven, of  als zelfstandig (HRM)-adviseur voor werkgevers en werknemers.
Er is steeds meer belangstelling voor het gebruik van STECR Werkwijzers. De werkwijzers bieden praktische handvatten. Sommige STECR Werkwijzers bevatten belangrijke richtlijnen die door bijvoorbeeld UWV en (tucht)rechters worden toegepast.


Bestellen Werkwijzers

Wanneer u een werkwijzer bestelt en met IDEAL betaalt, dan heeft u de optie om een digitale gepersonifieerde versie van de werkwijzer te bestellen.

  • Digitale versie: In dat geval ontvangt u de link naar de werkwijzer vrijwel direct. Tevens zit daar de factuur bij voor uw administratie.
  • Papieren versie; Kiest u voor de papieren versie, dan wordt de werkwijzer binnen 5 werkdagen naar u toegezonden.

Als u kiest voor betaling via OVERBOEKING dan wordt de bestelling binnen 5 dagen na ontvangst van uw betaling per post verstuurd.De meest recent verschenen Werkwijzers zijn:

U vindt over deze Werkwijzers en eerder verschenen Werkwijzers meer informatie via het menu links.

 

 Indien u een of meer Werkwijzers wilt bestellen klik dan hier .