Aanpak problematisch verzuim

De STECR-Kenniskring Aanpak Problematisch Verzuim heeft haar werk begin oktober 2002 afgerond. Het resultaat van dit werk, waaraan zeven arboprofessionals afkomstig uit verschillende arbodiensten meewerkten, is tijdens het STECR-jaarcongres 2002 overhandigd aan de directeur-generaal Arbeidsomstandigheden en Sociale Verzekeringen drs. R.IJ.M. Kuipers van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

Werkwijzers worden regelmatig weer bijgesteld naar de state of the art. Echter is door de kenniskringleden dit jaar besloten de Werkwijzer op inhoud niet aan te passen. Reden hiervoor is dat deze Werkwijzer veel raakvlakken heeft met de Werkwijzer Somatisatie. De inleiding is echter wel aangepast.

 

Download

De werkwijzer is hier beschikbaar (2,3 MB). Om dit pdf-document te openen, heeft u de gratis Acrobat Reader van Adobe nodig. Als u de Acrobat Reader geïnstalleerd heeft, is het document te openen. Wanneer u op deze hyperlink rechts-klikt en kiest voor 'doel opslaan als' (save target as) kunt u het document op uw harde schijf opslaan.

 

NB: mocht het niet lukken om het bestand te openen met Acrobat Reader, controleert u dan of u de meest recente versie op uw computer heeft staan (dit kan via het menu Help - About Acrobat Reader). Is het versienummer lager dan 7.0, download u dan de gratis versie 7.0 op http://www.adobe.nl.