Werkaanpassing

De STECR-Kenniskring Werkaanpassing, waarin 5 professionals uit verschillende arbodiensten en andere organisaties zitten, heeft haar werk op 20 juni 2006 afgerond.

De Werkwijzer biedt een methodische werkwijze voor arboprofessionals om bij re-integratie van zieke werknemers uit te gaan van hun arbeidsmogelijkheden. De werkwijzer bevat een stappenplan, zodat het de inspanningen van de werknemer en leidinggevende effectiever maakt. Het geeft arboprofessionals houvast én richting met als effect vroegtijdiger en duurzame re-integratie.


Download

De werkwijzer is hier beschikbaar (2,3 MB). Om dit pdf-document te openen, heeft u de gratis Acrobat Reader van Adobe nodig. Als u de Acrobat Reader geïnstalleerd heeft, is het document te openen. Wanneer u op deze hyperlink rechts-klikt en kiest voor 'doel opslaan als' (save target as) kunt u het document op uw harde schijf opslaan.

NB: mocht het niet lukken om het bestand te openen met Acrobat Reader, controleert u dan of u de meest recente versie op uw computer heeft staan (dit kan via het menu Help - About Acrobat Reader). Is het versienummer lager dan 7.0, download u dan de gratis versie 7.0 op http://www.adobe.nl.